About Us

omoss

Paladar betyder smaksinne på spanska

I Castros Cuba blev det i början av nittiotalet tillåtet att starta privatägda restauranger i hemmiljö, Paladares. Dessa får inte ha fler matplatser än tolv och inga anställda för att inte konkurrera med statliga restauranger. Paladares gjorde sig snabbt kända för att kunna erbjuda mycket prisvärd mat och tillgång till unika råvaror.

På Paladar de Cuba i Stockholm serverar vi utsökt karibisk och kubansk mat, i den rom-fyllda baren finns sveriges största romsortiment av hög kvalité från hela världen. På Paladar de Cuba erbjuder vi temakvällar med tonvikt på flertalet olika romsorter.


Våra nöjda kunders egna kommentarer

En av de mysigaste i stan just med sin inredning av ljus och roliga detaljer. Vi har nu varit där ett antal ggr och vi får då alltid bra service och god mat.
Jag fotograferar maten för den är så vackert upplagd. Även det gör sitt till. Min favorit tidigare innan de nu ändrade menyn var marulksfilé. Vi har ätit snart det mesta och för närvarande är min favorit skaldjurssoppan, en mycket god soppa med mycket fisk och skaldjur. Brödet man får innan maten med en liten dip till är supergod. Det är så mysigt där att man tom trivs på muggen, tom den är vackert inredd. Jag rekommenderar starkt denna restaurang till dem som gillar mysig atmosfär och god mat och mysig bar. Vi har alltid haft en trevlig stund där.

www.tripadvisor.se